Tips voor een kinderfeestje thuis

Wij hebben inmiddels veel ervaring met het vieren van kinderfeestjes en weten heel goed wat kids leuk vinden. Dat willen we graag met jullie delen. Voor ouders die graag zelf een feestje willen organiseren hebben wij hier een aantal tips! Wij wensen jullie heel veel feestplezier! 

Tip 1: Snoepkunst maken 

Dit vinden alle kinderen leuk. Ieder kind krijgt een stevig papier en een bakje met spekjes, rijstsnoepjes, dropveters, zurematjes, smarties of iets anders. Met eetbare lijm (glazuur) plak je alle snoepjes op een leuke manier op het papier. Glazuur kun je heel gemakkelijk maken door poedersuiker met water (klein beetje) te mengen. Met ranja kun je het glazuur een leuk kleurtje geven. 

Tips om thuis zelf een kinderfeestje verjaardagsfeestje kinderpartijtje te vieren. Zelf thuis een kinderfeestje organiseren.

Tip 2: Sjabloon kunstwerken maken

Laat elk kind een paar silhouet tekeningen maken van bijvoorbeeld een vlinder, bloem, hartjes etc. Vervolgens knippen ze deze uit waardoor sjablonen ontstaan. We pakken een nieuw papier en leggen de sjablonen er boven op. Vervolgens rollen we verf over de sjablonen heen en er ontstaat een mooi kunstwerk. Simpel, maar super leuk om te doen! Je kunt dit ook op T-Shirts of tasjes doen met textielverf. Je kunt ook een deegroller gebruiken als roller.

tips om je eigen kinderfeestje verjaardagsfeestje voor je kind te organiseren

Tip 3: Rolling Painting

Druppel op een groot papier allemaal verschillende verfkleuren (plakaatverf)  en ga er daarna met een deegroller overheen. Je krijgt dan een prachtig abstract kunstwerk.

Leuke tips om zelf een kinderfeestje thuis te organiseren.