Meld je kind nu aan per email voor een gratis proefles !!!

Onze leerlingen krijgen één keer per week les van ervaren kunstdocenten en kunstenaars.

Openingstijden (op afspraak):

Maandag, dinsdag en donderdag van 15:45-17:15 uur

Zaterdag en zondag van 10:30-12:00

Adres:

Dr. Bosstraat 71, 9645 JH, Veendam

Email (voor aanmeldingen):

info@kunstkot.nl

In onze lessen staat het plezier in het creatieproces voorop. Er heerst een ontspannen, open sfeer, waardoor iedereen zich snel op zijn of haar gemak voelt.

Dankzij onze laagdrempeligheid wordt de samenwerking tussen de leerlingen bevorderd, zodat iedereen van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren.

De kunstschool legt de nadruk op Algemene Creatieve Vorming (A.C.V.) Deze is onderverdeeld in Beeldende Vorming, beeldtaal ontwikkeling en creatief denken.

Nieuwe leerlingen kunnen wekelijks instromen.

Een talent is wie je bent!

De vrije kunstschool is gespecialiseerd in Algemene Creatieve Vorming (A.C.V.). Creativiteit is een onmisbare vaardigheid voor de algemene vorming en de toekomst van het kind, omdat hier intrinsieke motivatie, nieuwsgierigheid, inspiratie, verwondering, flexibiliteit, verbeeldingskracht, doorzettingsvermogen, discipline, samenwerking, mededogen, originaliteit en vindingrijkheid door ontstaat. Vanuit deze vaardigheden ontdekt en ontwikkelt ieder kind zijn eigen talenten en leert hierdoor open en flexibel in het leven te staan. En een talent is wie je bent! Creativiteit geeft ieder kind steeds meer zelfkennis en daardoor meer zelfvertrouwen als het de wereld en zichzelf op eigen manier spelenderwijs mag ontdekken. Dankzij creativiteit is iedereen in staat om steeds weer iets moois (van het leven) te maken. Een onmisbare vaardigheid om zelf iets origineels van je toekomst te kunnen maken en je eigen unieke stijl te vinden.

Van beeldende vorming, beeldhouwen, creatief denken, techniek, handvaardigheid, schilderen, tekenen, pottenbakken, houtbewerken, graffiti spuiten tot aan ontwerpen, sieraden maken en textiel bewerken. Hier gebeurt het allemaal. Wij werken samen met diverse scholen, instellingen en bedrijven om de creativiteit te vergroten of op peil te houden. Professionele begeleiding door ervaren kunstdocenten en kunstenaars.

Twee uurtjes per week genieten en leren op de kunstschool.

Iedereen  kan op elk moment en op elke leeftijd beginnen op de kunstschool (vanaf 6 jaar). Elke week wordt er een uitdagende nieuwe les voorbereid. Leerlingen krijgen per week anderhalf tot twee uur les.

Kunstschool Veendam is voor kinderen een heerlijke laagdrempelige plek om je creatief te uiten en te ontwikkelen. Ontdek en ontplooi al je talenten en je eigen stijl van kijken, doen en maken. Er wordt gewerkt met diverse materialen, onder andere potlood, krijt, houtskool, inkt, verf, textiel, schelpen, klei, hout, steen, garen, karton, etc. Zowel naar waarneming als fantasie. Voor meer informatie over onze visie en lesmethode kun je ons volledige leerplan bekijken. 

Je kunt kiezen uit één van de volgende dagen:

Lestijden (instromen is elke week mogelijk):  

Maandag van 15:45 tot 17:15 uur

Dinsdag van 15:45 tot 17.15 uur

Donderdag van 15:45 tot 17:15 uur

Vrijdag van 15.45 tot 17.15 uur

Zaterdag van 10:30 tot 12:00 uur

Zondag van 10:30 tot 12:00 uur

Kosten: 10 euro per les p.p. (incl. materiaal en ranja.) 

Meld je kind nu aan per email voor een gratis proefles !!!

Email: info@kunstkot.nl