Kinderfeestjes in Groningen Veendam organiseren is onze grootste passie

Kinderfeestjes in Groningen Veendam organiseren is onze grootste passie
 
Waarom wij kinderfeestjes zijn gaan organiseren in Groningen Veendam is eigenlijk niet zo gek. Wij zijn tien jaar gelden op straat begonnen als straatartiesten en muzikanten en daardoor trokken wij veel kinderen en ouders aan. We zongen, net als nog steeds, veel leuke en gekke aanstekelijke liedjes. Met onze grote handkar, met knutsel en verfspulletjes liepen wij rond. Voor een klein bedrag mochten kinderen daar gebruik van maken. Het was een mooie tijd om nooit te vergeten.
 
We kregen in Veendam een klein atelier in de turfcentrale en nodigden mensen uit om bij ons te komen spelen, doen en maken. Al snel was onze ruimte te klein en moesten we opzoek naar iets groters. We vonden een oude garage en konden deze de eerste drie maanden huren voor acht schilderijen. We hadden dus drie maanden de tijd om er iets van te maken, zodat er veel kinderen zouden komen.
 
We hebben deze eerste periode veel meegemaakt. De gemeente kwam langs en we moesten de boel gelijk dicht gooien. Gelukkig hebben we al deze problemen op kunnen lossen en al snel gingen wij weer open. Het was een spannende tijd.
 
Wij zien het als een eer dat kinderen voor Speelparadijs Kunstkot kiezen en daarom geven wij alles om van hun verjaardagsfeestje het allermooiste dag te maken. Wij stralen als wij horen dat dit het mooiste feestje ooit was. Daar doen wij het voor en voor niets minder.
 
De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft. Zo gaat het liedje en het is echt zo. Na de verbouwing hopen we dat nog veel meer kinderen en ouders ons paradijs ontdekken, want wij hebben zin in nog heel veel feestjes en gekte. Wij gaan door tot het einde en hopen dat dit einde nog heel lang duurt.
 
Kijk op www.kunstkot.nl voor meer info over ons paradijs.
 
Jeroen Boerstra
17 augustus 2017
augustus 17, 2017
kunstkot
Uncategorized

2 ideeën over “Kinderfeestjes in Groningen Veendam organiseren is onze grootste passie

  1. Wij zijn al vijf keer bij jullie geweest en onze kinderen vinden het elke keer weer een groot feest bij jullie! Petje af voor al jullie liefde en inzet! Tot de volgende keer. Groetjes, Ilse en Bert uit Winschoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.